Jumpsquare Baarn reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 55 beoordelingen
Review plaatsen

Ik had wel zes sterren willen geven!

We gingen met een zucht, Daar boven in de lucht, Iedereen kon ons zien, We hadden pret voor tien, Leeeeve de Jumpsquare!
26 augustus 2018

Super leuk, daar willen we vaker heen.

Het ziet er prachtig uit en het personeel is heel behulpzaam. Onze kinderen van 6, 9 en 16 jaar hebben een hele gave middag gehad.
25 augustus 2018

Jumpsquare springt er uit!

Een fantastisch leuk trampoline-park met veel ruimte en uitdagingen, dat is Jumpsquare! Een super-uitje voor de kids en als je nog durft, spring zelf lekker mee!
25 augustus 2018

Heel erg leuk omdat er vanalles te doen is!

Er zijn heel erg veel verschillende trampolines. En dat maakt het extra leuk.
25 augustus 2018

Overzichtelijk

Mooie grote open ruimte waar kids hun ei kwijt kunnen. Vooral de trapeze was favoriet bij mijn zoon. Leuke gezellige tafels waar ouders kunnen zitten en de kunsten van hun kids kunnen bewonderen. Blij dat deze hal in Baarn is gekomen!
24 augustus 2018

Superduper vet!

Het zag er prachtig en goed verzorgd uit, iedereen was heel aardig. Het springen en de extra toestellen waren super. Wij komen zeker weer!
24 augustus 2018

Was met een paar vriendinnen en hebben de grootste lol gehad! Top actie!!

Super vriendelijke medewerkers en ook nog twee originele onderdelen erbij!!
23 augustus 2018

Erg leuk om te doen!

Nog niet eerder gedaan, maar ik en mijn dochter (8jaar) vonden het erg leuk. Waar mijn dochter normaal alles eng vindt heeft ze nu alles met veel plezier geprobeerd. Het enige nadeel is dat als het warm buiten is dan is het ook warm binnen en nog warmer als je gaat springen.
23 augustus 2018

Mooi nieuw indoor trampoline park met leuke extra's zoals de trapeze!

Park zit op goede locatie: vlakbij de afslag van de A1, voldoende parkeergelegenheid, ruime opzet, fijne horeca waar je goed zicht hebt op je kinderen. Zeer vriendelijk personeel.
23 augustus 2018

Te gek!

De meiden hebben zich heerlijk vermaakt, het was nog erg rustig, dus ze hadden heel veel ruimte om rond te springen. Ook de jongens en de meiden achter de bar waren erg vriendelijk! Heerlijke capuchino
22 augustus 2018

Geweldig, uitdagend, goede begeleiding en een uur vol plezier

Een geweldig uur springen en allerlei sprongen oefenen. De begeleiders letten goed op en geven goede tips. Veel afwisseling maakt het voor iedereen erg geslaagd.
22 augustus 2018

Kids vonden het in een woord top!

Locatie is goed te bereiden, medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Faciliteiten zijn goed. Mis nog prullenbakken bij de lounge plek en een uitgebreidere faciliteiten bij de keuken (denk aan kan ranja of meer koek soorten)
22 augustus 2018

Ruim en groot en genoeg te beleven en springen voor de kinderen

Fijn dat je als ouder boven lekker kan zitten en fijn dat er begeleiding rondloopt! Mooi en netjes en nette welkom met duidelijke instructies
21 augustus 2018

Uitdagend, voor elke leeftijd, veilig en vernieuwd

Leuke activiteit voor kinderen maar ook voor volwassenen. Horeca gedeelte is prettig en vanuit hier makkelijk om kinderen in de gaten te houden. Toestellen zijn veilig en uitdagend voor verschillende leeftijden.
21 augustus 2018

Super service!

Wij waren 10 minuten te laat, maar mochten in het uur daarna 10 minuten langer springen!
21 augustus 2018

Super service!

21 augustus 2018

Super gaaf, aanwinst voor Baarn!

Kids waren erg enthousiast. Heel netjes en goed geregeld. Hier gaan we zeker vaker komen!!
21 augustus 2018

Ruim en schoon jumppark

21 augustus 2018

Ik wilde heel graag oefenen bij de schuimbak en dat kon super goed.

groot en veel mogelijkheden
21 augustus 2018

Leuk en heel veelzijdig

We kwamen naar de mini-jump voor onze dochter van 2 jaar. Zij heeft enorm genoten en wij als ouders vonden het ook erg leuk. Het is leuk om te zien dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Wij komen zeker nog een keer terug.
21 augustus 2018

Super leuk om daar te springen en te jumpen.

Super aardige mensen daar en leuk om daar te springen het is heel groot en de medewerkers zijn super aardig (misschien alleen Iets hebben zodat je een polsbandje aan je sleutel hebt zodat je daar mee kan springen zonder hem kwijt te maken )
20 augustus 2018

Mooi park met leuke extra's

Het park zit mooi in elkaar maar af en toe zijn de werknemers een tikkeltje chagrijnig af en toe.
20 augustus 2018

super leuk en overzichtelijk ook de allerkleinste

- overzichtelijk - vriendelijk personeel -veel verschillende soorten trampoline - ook erg leuk voor de allerkleinste
19 augustus 2018

Super!genoeg keuze,netjes en verzorgd!Top!

19 augustus 2018

Dikke duim super voor de kids

Super fijn dat jumpsquere is gekomen in Baarn,haalt de kinderen ff weg van hun spelcomputer..vooral de kunstjes die gedaan worden die ze graag na doen..en service, de veiligheid overal over nagedacht..ga zo door!!!
19 augustus 2018

Sportief, gezond en gezellig

Een leerzame activiteit met mijn dochter van 2,5. Balans zoeken en vinden op een leuke manier met als extra bijkomstigheid ook nog eens gezond voor lichaam en geest.
19 augustus 2018

Geweldige jumpsquare vestiging met leuk personeel

18 augustus 2018

Echt super leuk

Mooie locatie, hip aan de binnenkant. Kids vonden het super dus ik ook!
18 augustus 2018

Heel leuk, gezellig & best goedkoop!

Ik vond het club jumping heel leuk en toen we gingen trefballen deed de jumpmaster ook mee wat ook heel leuk was, ook kon je er lekker eten en je had genoeg dingen te doen om je niet te vervelen. Oftewel ik vond het heel leuk!
18 augustus 2018

Geweldig

17 augustus 2018

We hebben een nieuwe favoriete jumplocatie!

afwisselend en groot
16 augustus 2018

Wat een super uurtje was het!

Na een uurtje waren de kinderen en ouders helemaal op. We hebben genoten. De begeleiding was super, erg vriendelijk en namen de tijd voor ons.
16 augustus 2018

We vonden het gaaf , maar jammer dat ik geen foto kon maken van de trap.

Ze hebben plezier gehad en moe waren ze ook. Voor mij geen moeit om erbij te gaan zitten kijken of lezen.De Fam Schaaf.
15 augustus 2018

Super mooi trampolinepark

Mooi overdekt jumppark. Goed vermaak voor de kinderen. Voor de ouders is er voldoende ruimte om te zitten zowel beneden als boven.
15 augustus 2018

Geweldig! Fantastisch!

Heerlijk dat we nu kunnen springen in Baarn! Het is een prachtig springpark! Mij zien jullie zeker terug!
15 augustus 2018

Je kunt er super leuk jumpen!!!

14 augustus 2018

Geweldig!

Mooie verschillende trampolines, waarop verschillende activiteiten kunnen worden uitgevoerd.Fijn, dat de jongere kinderen op andere tijden kunnen springen. Zo voorkom je dat ze door oudere kinderen omver worden gesprongen. Uitleg van de medewerker was super. Doordat we in de 1e week van de opening kwamen springen was het nog erg rustig en was er tijd om alles voor te doen en de kids te helpen. Top. Alleen jammer dat er geen kannen met limonade worden verkocht.
14 augustus 2018

Keurig alles geregeld

Vriendelijk, netjes, stipt.
14 augustus 2018

Schitterende nieuwe trampoline hal

Veel afwisseling, gloednieuw en heel vriendelijk personeel
14 augustus 2018

Geweldige hal met goede spring toestellen

13 augustus 2018

Het is hier super leuk.

Alles was heel goed en leuk, ook was er goed personeel.
13 augustus 2018

GEWELDIG heb het ook op Facebook gezet

Goede ontvangst...geweldig park ( trampoline’s) leuk om te kijken en n lekkere kaart om te snacken ( betaalbaar) ik zeg GAAN
13 augustus 2018

Mooie,nieuwe trampoline hal met weer andere “attracties” dan de meeste trampoline hallen

Mooie,nieuwe trampoline park.Gaaf dat er interactieve jump games zijn en trapeze
13 augustus 2018

De kinderen hebben zich een ochtend herrlijk uit kunnen leven

Leuk concept, leuke setting!
12 augustus 2018

Veel keuze en superleuk

Er zijn veel mogelijkheden en voor mij waren er nieuwe attributen, wat ik super leuk vond. Zeker voor herhaling vatbaar.
12 augustus 2018

Mooie, nieuwe jump accomodatie met gave extras tov andere jump locaties.

Mooie overzichtelijke jump hal met coole nieuwe “attracties” (tov andere jump hallen)zoals de trapeze en de interactieve games met trampoline
12 augustus 2018

Super tof dat het in Baarn is!

Ik woon in Baarn en wilde altijd al een trampoline park dichtbij, maar nu is er een in Baarn zelf! Hoe tof is dat!
10 augustus 2018

Super tof concept!

Super tof concept!
18 juli 2018