JumpSCool lessen

JumpSCool lessen

Leer de coolste stunts en tricks tijdens de speciale lessen. Word een echte pro in het maken van salto's, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren.

Heb je interesse? Inschrijven kan via: info@jumpsquarebaarn.nl 

De nieuwe lessenreeks start óf op dinsdag 19 maart óf op donderdag 21 maart, dit ligt namelijk aan het niveau van uw kind/kinderen. Wij delen ze als volgt in;

Beginnersgroep zijn bezig met het aanleren van een frontflip of kunnen sinds kort een front flip (vooruit salto) - springen op de dinsdag van 17:00 t/m 18:00 uur, daarna een half uur vrij springen.

Gemiddelde groep kunnen een front flip en een backflip (vooruit- en achteruit salto) - springen op de donderdag van 17:00 t/m 18:00 uur, daarna een half uur vrij springen.

Turngroep de hoogste groep qua niveau (denk aan schroeven en barani’s) - springen op de dinsdag van 18:00 t/m 19:00 daarna een half uur vrij springen.

Freerun groep recreatief zitten qua niveau tussen de gemiddelde en de turngroep in - springen op de donderdag van 18:00 t/m 19:00 uur, daarna een half uur vrij springen.

Wat leer je? Schroef, Barani, Arabier, Frontflip, Backflip

Wat kosten de lessen? Voor €79,99 ontvang jij een JumpScool T-shirt, sokken en 6 super gave trainingen met daarnaast een half uur vrij springen per les.

fun-area-7-1.jpg

Nieuws van Jumpsquare Baarn


Volg ons: