Jumpsquare Baarn: 2500 m2 indoor trampolinepark

Reserveer nú online!

reserveer hier je jumpsessie

Fun en sport: het ultieme uitje

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare. Met ruim 2.500 m2 aan Indoor Trampolines. Het park biedt oa:  de Freestyle area, de High performance area met 'Walk-on wall', de BigAirBag area, de Trefbal area, de Basketbal area, trotseer de Foampit met slackline, of slinger vanaf de Trapeze als je durft! 

Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar (voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar is er MiniJump: klik hier). Jumpsquare voorziet naast de Jump Area in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers. Kom langs bij Jumpsquare in Baarn (Utrecht) en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nú online je jumpsessie bij Jumpsquare Baarn!

Reviews

"Ik had wel zes sterren willen geven!" Cato van Vliet      
"Geweldig, uitdagend, goede begeleiding en een uur vol plezier" Margreet van Olst      
"Fantastische plek om met de kleinkinderen naar toe te gaan!" Ineke Bulten      
"Ruim en groot en genoeg te beleven en springen voor de kinderen" Ilona Schep      
"Ik wilde heel graag oefenen bij de schuimbak en dat kon super goed. " Rinske      

Lees meer reviews

klok.svg

Ma t/m zo
geopend!


sokkken.svg

Vanaf € 7,99
inclusief sokken

(die je mag houden)

parkeren.svg

Gratis parkeren

wifi.svg

Gratis wifi

Voor recreanten en adrenalinejunks

Bij Jumpsquare leef je je uit in diverse activiteiten. Jumpen is voor iedereen (vanaf 7 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wil gaan voelen. Jumpsquare biedt voor alle niveaus verschillende faciliteiten. Wat te denken van de Fun Area, High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area, Big AirBag, Foampit met Slackline? Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines! Als je reserveert betaal je voor de gehele Jumparea en mag je overal gebruik van maken.

Boek nu je eigen Jump-Master! Wil je jump-skills (bij)leren? Van een standaard salto tot de vetste tricks! Privéles of met een groep? Een Jump-Master huur je in voor €65 per uur (max. 14 personen). Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar info@jumpsquarebaarn.nl

Wat is er allemaal te doen?

jumper-jv-06-png.png
jsq-fotos-website-030619-clubjumping-2.png

Club Jumping

Elke vrijdag van 19.00 – 22.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats. De bar, maar ook de keuken zijn open tot 22.00 uur.

  Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) voor maar €19,99

jumper-jg-27-png.png

Mini Jump

Nu speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

 Reserveer nu jullie MiniJump-sessie van 60 minuten voor maar €9,99 inclusief sokken.

Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje? Boek dan nu een Mini Jump Party. Arrangementen verkrijgbaar vanaf €11,99 per kind. Kijk bij MiniJump arrangementen voor meer info. 

Reserveren MiniJump

Geef een cadeaubon!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iemand dan een cadeaubon voor een Jumpsessie (regulier of Mini-jump)!

cadeaubon bestellen

giftcard.png
jsq-fotos-website-030619-horeca.png
restaurant.svg

Horeca van hoge kwaliteit

Jumpsquare Baarn is niet zomaar een trampolinepark. Het is een totaalbeleving. Op het trendy, industriële terras neem je plaats op één van de heerlijke banken, waarvandaan je de gehele Jump-Area kan overzien! En op de menukaart vind je heerlijke verse cappuccino, luxe broodjes, lekkere friet en snacks. Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan sport- en frisdranken.

Let op:

- Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is NIET toegestaan.

- Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/blindengeleidehonden.

Nieuws van Jumpsquare Baarn


Volg ons: